3500 hvala!!!

HVALA glazbenicima koji su odvojili svoje vrijeme kako bi nas podržali u ovoj borbi: Vibricama, Drum'n'bijesu, Zlim bubnjarima, Dunji Knebl, Miki Soulsu, Šumski i Kawasaki 3P. Naklon do poda!

Thanks svima koji su jučer bili s nama u parku


HVALA ekipi iz Cikorame, klaunovima i žonglerima koji su uveseljavali naše male prijatelje i prijateljice. HVALA Ivanu Šariću na odličnom vođenju programa. HVALA i našoj dragoj susjedi Dunji koja je organizirala iznimno zanimljivu dječju likovnu radionicu.
HVALA RHINO produkciji koji su nam ustupili svoju profesionalnu opremu i vrijedne ruke svojih djelatnika.

HVALA svim volonterima i volonterkama koji su obavili izniman posao u uspješnoj provedbi prosvjeda (provođenje peticije, akcija baloni, osiguranje svih aktivnosti oko bine, redarska služba, čišćenje parka i dr.). Bez svih vas ovaj prosvjed ne bi završio tako uspješno.

HVALA policijskim službenicima koji su nenametljivo obavljali svoju dužnost. Drago nam je da su se pomalo dosađivali budući da je cijeli prosvjed prošao u iznimno pozitivnoj atmosferi i bez najmanjeg incidenta.

HVALA svima na donacijama koje su nam omogućile provedbu prosvjeda. HVALA i onima koji su nam donirali tiskanje plakata, letaka, bedževa i sl.
HVALA svim portalima, telkama i radijima koji su nas prenosili.

HVALA Pravu na grad i Zelenoj akciji koji su nas podržali u borbi za JAVNI INTERES. HVALA svim udrugama i inicijativama koje se bore s istim ili sličnim problemima Zakaj? Za Kajzericu, Sindikatu biciklista, DAZ, HDKA, (treba li nabrajati?) Udruga Zelena Istra, Parkticipacija, Hrvatska stranka svih kajkavaca...Na kraju, veliko HVALA našim dragim susjedima sa Savice. HVALA ljudima iz svih zagrebačkih kvartova koji su nas jučer došli podržati. HVALA ljudima iz drugih gradova (Karlovca, Petrinje i dr.) koji su također bili s nama jučer. HVALA svim ljudima koji su nam uputili podršku iz inozemstva (Njemačka, Irska i dr.).

HVALA SVIMA!


0 comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.

 

Copyright © 2010 Čuvamo naš park All Rights Reserved

Design by Dzignine